ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ кримські дороги закатають мільйони

У кримські дороги закатають мільйони

На ремонт кримських доріг в цьому році планують залучити близько 200 млн грн з федерального бюджету.

У поточному році в Криму на ремонт доріг передбачено кошти з федерального бюджету в розмірі 587,2 млн рублів (200 млн грн), - повідомляють «Новини Криму».

У Сімферополі за рахунок виділених коштів планується закінчити розширення проїзної частини по проспекту Перемоги від вулиці Бородіна до розворотного кільця, а також розширення проїжджої частини по вулиці Семашко з закінченням будівництва мереж зливової каналізації в наступному році.

Також будуть відремонтовані такі вулиці: Балаклавська, Батумська, Глінки, Гончарова, Кавказька, Караїмська, Миру, Набережна, Пролетарська, Смольна, Ялтинська. Крім того, передбачається ремонт засобів регулювання дорожнього руху.

У Судаку планується капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі на вулицях: Гагаріна, Гвардійська, Комунальна, Морська, Жовтнева, Ушакова. У Феодосії передбачається відремонтувати Адміральський бульвар. Також передбачено фінансування утримання автомобільних доріг загального користування, що перебувають у власності муніципальних утворень міст і районів.

Замовниками об'єктів є уповноважені органи муніципальних утворень міст і районів.

Нагадаємо, в лютому виконання повного ремонту дорожньої мережі в Криму оцінювалося в суму 14,5 млрд грн. З українського бюджету передбачалося виділення коштів на ремонт кримських доріг на поточний рік у розмірі 86 млн грн.

 
Коментарі (0)