ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ кримські мікрорайони прямує вода

У кримські мікрорайони прямує вода

Через півтора-два місяці жителі Червоної гірки кримської столиці зможуть отримати воду у свої оселі.

У сімферопольському мікрорайоні «Червона гірка», тривають роботи з будівництва резервуару, насосної станції та водогону.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Цей об'єкт є надзвичайно важливим для Сімферополя, - підкреслив мер кримської столиці Віктор Агєєв. - У ньому районі проиває понад 20 тис. осіб. І в двадцять першому столітті вони багато років живуть взагалі без води».

Сьогодні спільними зусиллями Ради міністрів Криму та міської влади здійснюється фінансування цього життєво важливого для сімферопольців об'єкта, щоб через півтора-два місяці жителі Червоної гірки кримської столиці змогли отримати воду в свої будинки.

«Одночасно ми ведемо активні роботи з водопостачання мікрорайону вулиці Залеської, де протягом майже 30 років вода подається по годинах, - зазначив Віктор Агєєв. - Там проживає понад 30 тис. чоловік. І, як ми їм і обіцяли, першим етапом реконструкції системи водопостачання їхнього району стане постійна подача води протягом світлового дня».

Нагадаємо, що організація водопостачання в цих районах Сімферополя багатьма жителями Залеської і Червоної гірки була відзначена як один з головних пунктів Соціальних договорів і увійшла в плани капітального будівництва в кримській столиці.

 
Коментарі (0)