У Криму ліфт убив жінку

Кримчанка загинула через ліфт. Він був несправний в результаті неналежного техобслуговування організацією «Севастопольлифт».

У Севастополі на вул. Астана Кесаєва стався нещасний випадок, в результаті якого загинула 35-річна жінка. Про це повідомила прес-служба Слідчого комітету Севастополя.

«35-річна жінка, перебуваючи на сходовому майданчику четвертого поверху будинку на вулиці Астана Кесаєва, викликала ліфт. Коли ліфт прибув, вона увійшла в кабіну та в очікуванні родичів стала притримувати двері. Проте в цей час двері ліфта закрилися, затиснувши жінку, кабіна стала рухатися вниз. В результаті жінці були завдані смертельні травми», - пояснили в прес-службі.
 
Трагедія сталася із-за технічних несправностей механізмів ліфтової кабіни та супутнього обладнання, повідомляє слідство. Неполадки допущені в результаті неналежного техобслуговування організацією «Севастопольліфт».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Сімферополі ремонт дійшов до пішохідних переходів. Найближчим часом планують відремонтувати об'єкт на площі Куйбишева.
 
Коментарі (0)