ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Криму монетизували пільги на сплату ЖКП

У Криму монетизували пільги на сплату ЖКП

У Криму монетизували субсидії на оплату ЖКП. Однак, пільги на півострові призначаються лише на 6 місяців, після чого треба звертатися за призначенням нової субсидії.

У Криму монетизували субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Пільги відтепер нараховуватимуться тому громадянину, якому вони призначені. Про це заявила «Міністр праці та соціального захисту населення» Криму Олена Романівська, передають «Події Криму».

«З 1 січня субсидія призначається на готівковому вираженні. Тобто людина, яка претендує на призначення субсидії, приходить в управління соцзахисту, подає заяву (всі колишні отримувачі субсидій прекрасно знають, який пакет документів для цього необхідний), і субсидію будуть вже не перераховувати на рахунок підприємства-постачальника послуг, а переводити людині на його картку або по пошті», - пояснила чиновниця.

Крім цього, вона заявила, що пільги призначаються лише на 6 місяців.

«Субсидії носять замовний характер, і, якщо людина не прийшов і не надав заяву на надання субсидії, йому ніхто її не порахує. Субсидії призначаються кожні півроку. Хоча б за два тижні до закінчення періоду субсидування людина повинна звернутися в управління соціального захисту за призначенням нової субсидії», - підкреслила «Міністр».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у грудні 2014 року збільшився середній розмір субсидії для відшкодування витрат на оплату ЖКП. Відповідний показник виріс приблизно на 60% у порівнянні з аналогічним місяцем 2013 року.

 
Коментарі (0)