ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Криму піднімуть тарифи на газ для деяких категорій споживачів

У Криму піднімуть тарифи на газ для деяких категорій споживачів

У Криму тамтешня «влада» вирішила підняти ціни на природний газ для населення. Зокрема, це стосується тих громадян, хто споживає менше встановлених норм.
З наступного місяця у Криму піднімуть ціни на природний газ для частини населення півострова. Про це повідомили у прес-службі «Держкомітету з цін і тарифів російського уряду Криму».
 
Зокрема, тарифи зростуть на 10% для споживачів, які використовують менше 6 тис. куб. м. газу на рік. Таке рішення аргументують збільшенням оптової ціни на газ.
 
«Експерти комітету провели розрахунок на підставі затверджених наказів ФСТ і визначили, що роздрібна ціна на газ для населення, за умови споживання менше 6000 куб. м. газу на рік, з 1 липня 2015 року становитимуть 3225 рублів (1296,90 грн) за тисячу куб. м. газу», - йдеться у повідомленні.
 
Для споживачів, які використовують понад 6000 куб. м. газу в рік з 1 липня 2015 ціна залишиться на рівні, встановленому раніше і складе 8267 рублів (3324,49 грн) за тисячу куб. м. газу.
 
Зауважимо, що на півострові це не перше підняття цін на житлово-комунальні послуги.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Криму планують запровадити роздільний збір сміття. Розроблення генеральної схеми санітарної очистки території Криму мали намір завершити до кінця другого кварталу 2015 року.
 
Коментарі (0)