ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВКриму обіцяють запровадити роздільний збір сміття

Криму обіцяють запровадити роздільний збір сміття

У Криму планують запровадити роздільний збір сміття. Розроблення генеральної схеми санітарної очистки території Криму планують завершити до кінця другого кварталу 2015 року.

Розроблення генеральної схеми санітарної очистки території Криму планують завершити до кінця другого кварталу 2015 року. Про це повідомили в «Міністерстві ЖКГ» окупованого Криму

У відомстві пояснили, що розробка генеральної схеми — це науково-дослідницька робота, яка вирішить комплекс питань з організації збирання, вивезення, переробки, утилізації та знешкодження побутових відходів, а також прибирання території населених пунктів.
 
Згідно з повідомленням, перший етап робіт виконали в грудні 2014 року. 
 
Крім того, розробляються техніко-економічне обґрунтування та рекомендації щодо вдосконалення системи поводження з відходами, готуються пропозиції щодо організації механізованого прибирання населених пунктів Криму. Також в схему будуть включені рекомендації з організації роздільного збору ТПВ.
 
На питання про те, скільки півострову необхідно заводів з переробки сміття і де вони повинні бути розташовані, в «Міністерстві» не відповіли, повідомивши, що зможуть надати цю інформацію лише після затвердження схеми «Радою Міністрів Криму».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Алушті через високі тарифи оштрафували трьох перевізників. Вони працюють на маршрутах Партеніт – Алушта, Рясне – Алушта і Партеніт – Лучисте.
 
Коментарі (0)