ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Криму правом на субсидії користується 3% родин

У Криму правом на субсидії користується 3% родин

У Криму кількість сімей, які отримують субсидії на оплату ЖКП, збільшилася майже на 10%. У цьому році субсидії нараховані майже на 20 мільйонів гривень.

Субсидії на житлово-комунальні послуги отримують близько 20 тисяч  кримських родин. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Ради міністрів АР Крим.

Так, у програмі житлових субсидій беруть участь близько 3% сімей, що проживають в автономії. Це на 9% більше у порівнянні з минулим роком.

У відомстві зазначають, що цього року субсидії населенню на житлово-комунальні послуги нараховано на суму майже 20 млн грн. Організаціям, що надають житлово-комунальні послуги, перераховано більше 16 млн грн з урахуванням погашення заборгованості за 2012 рік. Субсидія на придбання та виплату скрапленого газу та твердого палива спрямована у розмірі 17 млн грн.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», на Львівщині на сьогодні використовують своє право отримувати субсидію на оплату житлово-комунальних послуг 14347 сімей, що становить 1,8% відсотка від загальної кількості сімей в регіоні. Організаціям, що надають житлово-комунальні послуги, перераховано 52,1 млн грн з урахуванням погашення заборгованості за 2012 рік.
 
 
Коментарі (0)