ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Криму применшують свої борги за електроенергію

У Криму применшують свої борги за електроенергію

У Криму вирішили повністю розрахуватися з Україною за електроенергію. Проте, на півострові назвали суму боргу приблизно в 6 разів меншу, ніж порахували в «ДТЕК Крименерго».

Кримські власті пообіцяли погасити заборгованість перед українськими енергокомпаніями. Найближчим часом Крим повністю погасить заборгованість перед українськими енергокомпаніями на загальну суму 120 млн грн. Про це заявив в.о. голови самопроголошеної Республіки Крим Сергій Аксьонов, передає Крым.net.

«Всі борги перед українськими енергопостачальними компаніями будуть погашені буквально через день-два. Гроші є, всі доручення дано. Там боргів було близько 120 мільйонів у гривневому еквіваленті», - заявив Сергій Аксьонов.Він запевнив, що Крим остаточно зніме проблему заборгованості.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Україні нарахували зовсім іншу суму боргу Криму за електроенергію. За інформацією «ДТЕК Крименерго», загальна заборгованость півострова становить 741 млн грн. Енергетична компанія може відключити в Криму електрику для населення через борги підприємств.
 
Коментарі (0)