ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Криму вимкнули лінію електропередач

У Криму вимкнули лінію електропередач

Вчора Кримська енергетична система повідомила компанію «Крименерго» про ремонт лінії електропередач Каховка-Джанкой. Незважаючи на нього, підприємство зберігає звичайний режим роботи.

Лінію електропередачі Каховка-Джанкой в анексованому Криму відключили на ремонт. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі компанії «Крименерго».

«Ремонт лінії триватиме з 15:36 11 серпня до 20:00 14 серпня. В даний час в «ДТЕК Крименерго» зберігається звичайний режим роботи. Енергопостачальник продовжує проводити планові роботи згідно із затвердженим графіком», - йдеться в повідомленні.

У випадку порушень в роботі магістральних ліній диспетчер Кримської енергетичної системи може вимагати від «Крименерго» застосувати графіки аварійних відключень в тому чи іншому обсязі для зниження рівня навантаження на півострові.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», так звана Міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров заявив, що електроенергія для Криму купується в України за цінами нижче ринкових, навіть незважаючи на те, що анексованому півострову доводиться компенсувати втрати в магістральних мережах.
 
Коментарі (0)