ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Криму за воду платитимуть за подвійним тарифом

У Криму за воду платитимуть за подвійним тарифом

Мешканцям Криму загрожує новий тариф на водопостачання та водовідведення. Зокрема, якщо він буде затверджений, то з наступного року на жителям окупованого півострова доведеться платити за воду за подвійним тарифом.

У Криму планують до 2017 року ввести нові тарифи на послугу централізованого водопостачання. Зокрема, на півострові прораховують впровадження двоставкового тарифу на водопостачання та водовідведення. Про це заявив голова «Державного комітету по цінах та тарифах» окупованого Криму Юрій Новосад, передає «ZN,Ua».

Зокрема, новий тариф передбачає оплату за підтримку потужностей і за ресурс.

«У будь-якому випадку, ви споживаєте воду або не споживаєте, відкритий у вас кран або закритий, підприємство несе певні витрати по електриці, технічному обладнанню, персоналу для підтримання необхідного тиску», - заявив він.

Тож, в разі, якщо новий тариф буде затверджений, з 2017 року всі жителі Південного берега Криму зобов'язані будуть платити за подвійним тарифом.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з 1 січня в багатьох містах України зросли тарифи на послуги холодного водопостачання та водовідведення. НКРЕКП відкоригувала вартість цих послуг для 38 підприємств, які їх надають.

 
Коментарі (0)