ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Кривому Розі аварійні відключення світла через негоду

У Кривому Розі аварійні відключення світла через негоду

Електропостачання у Кривому Розі немає від 19 години вечора

 

У Кривому Розі три райони міста залишились без електропостачання, енергетики працюють над усуненням проблеми

Увечері понеділка, 15 квітня, більша частина міста Кривий Ріг, що у Дніпропетровській області, залишилась без електропостачання. Через негоду, яка наробила багато лиха, вели аварійні відключення світла, а інфраструктуру міста перевели на роботу на генераторах. За даними ОВА, енергетики мають полагодити пошкоджену систему за кілька годин, людей просять не панікувати. 

Керівника Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул написав у Facebook, що енергетики провели аварійне відключення світла фактично по всьому Кривому Рогу. Через це робота лікарень та критичної інфраструктури зараз повністю на електриці від генераторів. 

"Нагадую, що в місті 213 Пунктів незламності, де все є. Енергетики обіцяють відновлення за декілька годин", - написав він.

Відключення світла у Саксаганському, Тернівському та Покровському районах Кривого Рогу за такими адресами:

мікрорайон Ювілейний,

мікрорайон Сонячний,

мікрорайон Гірницький,

вулиця Бикова,

вулиця Катеринівська,

мікрорайон 4,5,7 Зарічний,

вулиця Генерала Радієвського,

проспект 200-р. Кривого Рогу,

вулиця Спаська,

вулиця Співдружності.

Раніше через негоду аварійні відключення світла запровадили у Дніпрі.

Водночас голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак закликав людей зберігати спокій. Він пояснив, що не йдеться про блекаут через дефіцит електроенергії в мережі - його спричинила погода. Трохи терпіння - і все налагодиться.  

"До уваги мешканців області. Прошу зберігати спокій. Це тільки грім... Всі служби на місцях. Енергетики вже приступили до роботи", - заспокоїв Лисак жителів Кривого Рогу та деяких інших населених пунктів області, що також перебувають без світла. 

 

 

 

 

 
Коментарі (0)