ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Кропивницькому підвищили тариф на вивезення сміття

У Кропивницькому підвищили тариф на вивезення сміття

Вчора, 14 березня, виконавчий комітет міської ради міста Кропивницький з третьої спроби проголосував за підвищення тарифів на вивезення побутових відходів.
Вчора, 14 березня, виконавчий комітет міської ради міста Кропивницький з третьої спроби проголосував за підвищення тарифів на вивезення побутових відходів. Про це інформує УНН-Центр.
 
Як поінформувала комерційний директор підприємства Олена Домбровська, через відсутність рішення про підвищення тарифів підприємство несе збитки, адже на ньому утворились борги в сумі 550 тис. грн. Ситуацію погіршує те, що виконком підняв тарифи на захоронення сміття для іншого підрядника, що впливає на тариф із вивезення відходів. У разі неухвалення рішення на сьогоднішньому засіданні може виникнути проблема з виплатою заробітної плати на підприємстві.
 
Окремі члени виконкому зазначили, що якість надання послуг, які надає підприєвство незадовільна, а сміття не вивозиться вчасно. Підвищення тарифів, вважають, не призведе до покращенння якості роботи підприємства.

Зрештою, виконавчий комітет більшістю голосів ухвалив рішення про підвищення тарифу на вивезення твердих побутових відходів. У середньому він зросте на 16% (на 2 грн) і становитиме: 12,01 грн/1 особу, яка проживає у привтаному секторі, 8,87 грн/1ос - для жителів багатоповерхівок, 58,29 грн/куб.м - для бюджетних установ, 64,98 грн/куб.м - для інших споживачів. 

 
Коментарі (0)