ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Кіровограді директор КП отримав 8 років

У Кіровограді директор КП отримав 8 років

У Кіровограді директора комунального підприємства, за зловживання службовим становищем та завдані внаслідок цього збитки у розмірі понад 4 млн грн, засудили до 8 років позбавлення волі.

У Кіровограді директора КП «Теплоенергетик» засуджено до 8 років позбавлення волі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Зловживання керівника комунального підприємства були викриті прокуратурою ще у вересні минулого року. У ході досудового слідства було встановлено, що посадовець з корисливих мотивів протягом лютого-липня минулого року надавав підлеглим незаконні вказівки щодо безпідставного перерахування грошових коштів на рахунок одного з приватних підприємств.

«В результаті інтересам територіальної громади в особі КП «Теплоенергетик» завдано збитків на суму понад 4,1 млн грн», - повідомляють у прокуратурі. Наразі у Кіровському районному (міському) суді завершився судовий розгляд цієї кримінальної справи.

Згідно вироку суду керівника підприємства визнано винним за низкою статей Кримінального кодексу та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окрім того, судом задоволено цивільний позов у сумі понад 4,1 грн млн на користь КП «Теплоенергетик».

Більш детально про правопорушення комунальників, які вони скоїли цьогоріч, читайте у завтрашній публікації «України Комунальної».

 
Коментарі (0)