ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Кіровограді по вулицях течуть річки

У Кіровограді по вулицях течуть річки

Кіровоградець звернувся із проханням припинити витік води, яка біжить із вулиці Габдрахманова по провулку Ровенському прямо на проїжджу частину

Минулого тижня на «Гарячу лінію» голови Кіровоградської облдержадміністрації  Сергія Ларіна надійшло 414 звернень. Основними темами скарг стали проблеми із водопостачанням та транспортом – по півсотні дзвінків по кожній.

Щодо водопостачання надійшов, наприклад, дзвінок від мешканки Кіровограда – інваліда другої групи по зору, яка просить відновити водопостачання по вулиці Колоса, що відсутнє з 25-го лютого. Працівники водоканалу з’являлись до жінки один раз – через три дні після того, як перестала текти вода, але водопостачання не відновили.

Інша мешканка обласного центру повідомила, що з 28-го лютого постійно тече вода по провулку Олексіївському. У четвер, 1 березня, туди виїжджали працівники водоканалу, «сказали людям, що вода біжить несильно, що вони подумають, коли і як аварію ремонтувати, так і поїхали».

Ще один кіровоградець звернувся із проханням припинити витік води, яка біжить із вулиці Габдрахманова по провулку Ровенському прямо на проїжджу частину. Знову ж таки – з 28-го лютого. Чоловік звертався до водоканалу, але працівники не зреагували на його звернення.

 
 

За матеріалами «Кіровоград.онлайн»


 
Коментарі (0)