ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ літній сезон кияни зможуть купатися на 14 пляжах

У літній сезон кияни зможуть купатися на 14 пляжах

У літній сезон кияни зможуть купатися на 14 пляжах. Окрім того, в місті облаштують 18 місць на водних об’єктах, де можливий відпочинок без купання
У літній сезон кияни зможуть купатися на 14 пляжах. Окрім того, в місті облаштують 18 місць на водних об’єктах, де можливий відпочинок без купання, про це повідомляє прес-служба КМДА.
 
На міжнародну екологічну нагороду "Блакитний прапор" цьогоріч претендують вісім пляжів Києва.
 
Згідно з вимогами програми "Блакитний прапор", пляж повинен задовольняти стандартам 32-х критеріїв, що стосуються екології, інформації, якості води, екологічного менеджменту, безпеки і послуг.
 
Також, упродовж літнього сезону працюватимуть лайфгарди, які проходять ретельний відбір, тестування в басейні та співбесіду з моделюванням кризових ситуацій. Мають професійну підготовку: 52 години навчання у інструкторів Товариства Червоного хреста та практиків міжнародних організацій лайфгардинга.
 
Рятувальники мають сучасне спеціалізоване обладнання: гідроцикли, моторні човни, тюби нового покоління, сапборди, дефібрилятори.
 
Усього на пляжах та на зонах відпочинку будуть працювати 25 рятувальних постів.
 

Окрім того, упродовж літнього сезону в місцях масового відпочинку буде працювати спеціалізована техніка для сучасного клінінга пляжів. 

 
Коментарі (0)