ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Луцьку 15 сімей стали новоселами

У Луцьку 15 сімей стали новоселами

Сьогодні у Луцьку відбулось урочисте введення в експлуатацію житлового 108-ми квартирного будинку, збудованого у рамках довгострокової державної програми «Доступне житло»

Сьогодні у Луцьку відбулось урочисте введення в експлуатацію житлового 108-ми квартирного будинку, збудованого у рамках довгострокової державної програми «Доступне житло».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Участь в урочистостях взяли голови облдержадміністрації Борис Клімчук та облради Володимир Войтович, а також перший заступник голови правління Державного Спеціалізованого фонду України «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» Євген Ісаєв. Вони вручили 15 молодим сім’ям ключі та ордери від нових квартир.

Б.Клімчук привітав новоселів та побажав, аби в кожній квартирі дзвеніли дитячі голоси. «Це чергове маленьке свято на Волині. Можна казати, що щасливими сьогодні стали лише п'ятнадцять молодих сімей Луцька, але я скажу, що щасливими стали аж п'ятнадцять. Це здорово і правильно», - наголосив він.

За два роки дії програми «Доступне житло» в області квартири отримали 28 сімей. На цей же рік для будівництва квартир за попереднім розподілом передбачено 3 млн грн.

Довідка:

На 1 лютого 2012 року на обліку в регіональному відділенні фонду «Волинське регіональне управління державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» для отримання квартир знаходиться 128 сімей, які бажають в цьому році отримати квартири у рамках програми «Доступне житло».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)