ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ Луцьку обіцяють відремонтувати більше півсотні вулиць

У Луцьку обіцяють відремонтувати більше півсотні вулиць

Цьогоріч заплановано провести ремонт на 64 об’єктах. Зокрема, передбачені капітальні ремонти мостів через річку Сапалаївку на вул. Винниченка та річку Стир на вул.Карпенка-Карого. На 40 вулицях буде зроблене асфальто-бетонне покриття та більш ніж 20-и – щ

Цього року у Луцьку планується відремонтувати 64 вулиці. Про це під час позачергового засідання виконавчого комітету 11 квітня повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Іван Кубіцький.

Перелік об’єктів, на яких проводитимуться роботи з реконструкції, капітального ремонту вулиць міста,  утримання вулично-дорожньої мережі, виготовлення проектно-кошторисної документації за рахунок субвенції з державного бюджету, оприлюднено на сайті Луцької міськради.

Цьогоріч заплановано провести ремонт на 64 об’єктах. Зокрема, передбачені капітальні ремонти мостів через річку Сапалаївку на вул. Винниченка та річку Стир на вул.Карпенка-Карого. На 40 вулицях буде зроблене асфальто-бетонне покриття та більш ніж 20-и – щебеневе.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради на те, аби під час проведення реконструкції чи ремонтних робіт були враховані потреби людей з фізичними вадами. Його підтримав й міський голова Микола Романюк.

Також свої запитання, пропозиції та зауваження висловили заступник міського голови Лариса Соколовська, Євген Мельник, Роман Крохмаль.

Микола Романюк поінформував присутніх про те, що перший транш коштів у розмірі 4,2 млн грн на реконструкцію та ремонт міських вулиць з державного бюджету уже надійшов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)