ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Луганськ повертається світло

У Луганськ повертається світло

Луганські енергетики відновлюють електропостачання південної частини міста. Наразі вдалося повернути світло у декілька кварталів та підключити до електропостачання кілька насосних станцій.

У Луганську поступово відновлюють електропостачання. Так, за інформацією міської ради, сьогодні енергетики працюють над підключенням південного напрямку.

Поки світло з'явилося в будинках в кв. Ленінського комсомолу, Героїв Сталінграда, Зарічний, Мирний, Ольховський.

При цьому наголошується, що житловий фонд кв. Степовий переключений на лінію «Луганськ - Розкішне», де зараз ведуться ремонтні роботи. Коли вони завершаться, енергоносій у ці будинки буде подано.

Крім цього, повідомляється, що йде відновлення ліній і підключення Малої Вергунки, готується майданчик для підключення нових трансформаторів на ТП в Олександрівську, яке було повністю зруйновано під час обстрілу. Як тільки місто їх отримає, і вони пройдуть апробацію, з'явиться можливість подати світло в Тепличне, Олександрівськ і сел. Ювілейне.

Також підкреслюється, що відновлено електропостачання 4 насосні станції, йде прокачування насосної «Мощинський Яр».

Однак, у міськраді попереджають, що у зв'язку з численними пошкодженнями на лініях можливе аварійне відключення об'єктів, і водночас просять не хвилюватися - такі ситуації контролюються і ведуться роботи з їх ліквідації.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ОНН оцінило збитки від руйнування інфраструктури в Донецькій та Луганській областях України в декілька сотень мільйонів доларів.

 
Коментарі (0)