ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Луганській області обвалився міст

У Луганській області обвалився міст

Міст через Сіверський Донець в Станиці Луганській повністю зруйнований в ході бойових зіткнень. Зараз як автомобільний проїзд, так і пішохідний прохід по мосту неможливий.

В ході бойових дій потужним вибухом повністю зруйновано міст через Сіверський Донець. Про це повідомляє прес-служба глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Вчора близько 6 годин вечора позиції українських військових поблизу мосту через Сіверський Донець в Станиці Луганській були обстріляні снайпером бойовиків. Після відкриття вогню у відповідь між двома сторонами спалахнула перестрілка із застосуванням автоматів, кулеметів, гранатометів і мінометів. В ході бойових дій в центрі мосту пролунав потужний вибух, в результаті якого перекриття обрушилися у воду. Зараз автомобільний проїзд, так і пішохідний прохід по мосту неможливий», - повідомляє прес-служба пана Москаля.
 
У прес-службі нагадали, що частково міст в Станиці Луганській був зруйнований у січні поточного року, а 16 березня бойовики, перейшовши на контрольований Україною берег, спробували побудувати тут свій блокпост.
 
Офіційний проїзд через міст у Станиці Луганській був закритий розпорядженням Геннадія Москаля на початку цього року.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», керівники дев'яти комунальних підприємств Луганської області попрощалися зі своїми посадами.
 
Коментарі (0)