ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Луганській області відновили рух поїзда в Лисичанськ

У Луганській області відновили рух поїзда в Лисичанськ

У Луганській області відновили рух поїзда Сватове-Лисичанськ. Відповідну інформацію надали в Луганській ОДА.

З 30 січня відновлено рух потягу сполученням Сватове-Переїзна. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Луганській обласній державній адміністрації.

Як йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля, з 30 січня відновили рух поїзда сполученням Сватове-Переїзна (Лисичанськ), який курсуватиме щоденно: зі станції Сватове відправка в 3:11, 4:50 та о 17:29, зі станції Переїзна - в 5:50, 8:00 та 19:56.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», рух залізничного транспорту в Маріуполь буде відновлено тоді, коли надійде офіційне підтвердження від силових органів про безпеку проїзду на цій ділянці.
 
«Укрзалізниця звернулася до силових відомств і причетних міністерств з проханням повідомити про можливості відновлення безпечного проходження пасажирських поїздів у напрямку Маріуполя найближчим часом», - повідомляла «Укрзалізниця». У відомстві зазначили, що поки не можуть гарантувати безпеку пасажирських перевезень на ділянці Комиш Зоря - Розівка, яка 20 січня була підірвана бойовиками.
 
Коментарі (0)