ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» призупинила залізничне сполучення із Маріуполем

«Укрзалізниця» призупинила залізничне сполучення із Маріуполем

Залізничний проїзд до Маріуполя тимчасово заборонили. Причиною цього є побоювання «Укрзалізниці» щодо безпеки залізничних перевезень цією територією.

Рух залізничного транспорту до Маріуполя буде відновлено тоді, коли надійде офіційне підтвердження від силових органів про безпечність проїзду на цій ділянці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця звернулася до силових відомств та причетних міністерств з проханням повідомити про можливість відновлення безпечного прослідування пасажирських поїздів в напрямку Маріуполя у найближчий час», - йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» зазначили, що поки що не можуть гарантувати безпеку пасажирських перевезень на ділянці Комиш Зоря – Розівка, який 20 січня був підірваний бойовиками.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 28 січня залізничники відремонтували другу колію залізничного перегону Комиш Зоря-Розівка у Запорізькій області. Відтак, парна колія була відкритою для руху. Залізничники повністю замінили зруйновану ділянку парної колії, а також відновили пошкоджені конструкції мостової споруди.

 
Коментарі (0)