ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Луганську область повертаються комунальні блага

У Луганську область повертаються комунальні блага

В Станиці Луганській (Луганська область) відновили подачу електроенергії. Також в населений пункт повернулося центральне тепло- і водопостачання.

В Станиці Луганській (Луганська область) ввечері 21 березня відновили електроенергію, яка зникла в 3:30 20 березня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Вчора (21.03) ввечері в Станиці Луганській відновлена електроенергія, після чого поетапно було включено центральне тепло- і водопостачання. Нагадаємо, що світло в Станиці та семи прилеглих селах зникло позавчора (20.03) в 3:30 після опівночі», - йдеться в повідомленні.
 
Як повідомив пан Москаль, ці населені пункти забезпечується електроенергією по резервній лінії, яка йде з так званої «ЛНР», куди в свою чергу подається з Росії.
 
Зараз в Станиці і довколишніх селах працюють всі системи життєзабезпечення, однак спостерігаються перебої з мобільним зв'язком.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», терористи продовжують обстрілювати Донбас. За останню добу бойовики вели вогонь по населеним пунктам: Станиця Луганська, Сокільники, Опитне.
 
Коментарі (0)