ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїДонбас продовжує зазнавати обстрілів бойовиків

Донбас продовжує зазнавати обстрілів бойовиків

Терористи продовжують обстрілювати Донбас. За останню добу бойовики вели вогонь по населеним пунктам: Станиця Луганська, Сокольники, Опитне.

Протягом ночі з 21 на 22 березня зафіксовано 9 обстрілів позицій українських сил з боку бойовиків та одне бойове зіткнення. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-центрі АТО.

За наданою інформацією, на Луганському напрямку бойовики обстріляли населений пункт Сокольники та Станицю Луганську зі стрілецької зброї, Трьохізбенку - з 120-міліметрових мінометів.
 
На Донецькому напрямку близько 22:00 21 березня з 82-міліметрових мінометів бойовики обстріляли населений пункт Пєскі, зі стрілецької зброї і гранатометів -.Опитне. З 1:00 22 березня понад півгодини в районі населеного пункту Водне тривало бойове зіткнення.
 
На Маріупольському напрямку 21 березня з 20:10 до 20:50 бойовики вели обстріл з 120-міліметрового міномета по населеному пункту Широкіно.
 
«У районі Маріуполя спостерігається активність повітряної розвідки бойовиків. Протиповітряна оборона виявила безпілотники над н.п. Зарей, Кальчик, Талаківка, Кас'янівка», - зазначили в штабі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на Донбасі пришвидшили будівництво фортифікаційних споруд. Побудувати всі оборонні об’єкти на Сході країни пообіцяли до середини травня.
 
Коментарі (0)