ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Луганську відновлять рух тролейбусів

У Луганську відновлять рух тролейбусів

На луганські вулиці завтра повернуться кілька тролейбусних маршрутів. Однак, міська влада обіцяє поступово відновлювати й інші траси курсування міського громадського електротранспорту.

У Луганську завтра відновлять курсування 8 тролейбусів на 2 маршрути. Це дозволить розвантажити пасажиропотік та допоможе зробити проїзд у комунальному транспорті більш зручним. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

«Транспорт знаходиться в хорошому технічному стані - підприємство «Луганськелектротранс» зробило все можливе, щоб відновити пошкоджену техніку. Але так як тролейбуси випущені в Україні, існують проблеми з доставкою в місто запчастин», - сказав мер Луганська Маноліс Півлов.

Зокрема, завтра луганськими вулицями курсуватиме 2 тролейбусних маршрути №51 та №52.

«В результаті бойових дій було пошкоджено 7 тролейбусів, але більшу частину парку вдалося зберегти. На сьогоднішній день є проблема з відновленням руху електротранспорту за маршрутом №57 у зв'язку з серйозними пошкодженнями на цій ділянці контактної мережі. Всі інші тролейбусні маршрути поступово будуть знову включені в роботу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, дніпропетровська влада вирішила виділити з міського бюджету 44 млн грн КП «Дніпропетровський електротранспорт». Кошти будуть направлені на придбання 10 тролейбусів.

 
Коментарі (0)