ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Луганську вибоїни «ховають» під бруківкою

У Луганську вибоїни «ховають» під бруківкою

Луганські дороги продовжують позбавляти від вибоїн. Автодорівці за минулу добу відремонтували дорожнє покриття на кількох вулицях міста.

У Луганську ремонтні бригади підприємства «Експлуатаційно-лінійного управління автодоріг» ліквідували вибоїни на дорожньому покритті на 6 вулицях міста. Ями усувають за допомогою бруківки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

Зокрема, відремонтовано дорожнє покриття на вул. Оборонна, Курчатова, Радянська, В. Шеченка, Будьоного, 26 Бакинських комісарів.

Також, ремонтні бригади очистили від сміття водовідвідні канави на вул. Учбова та Херсонська. А на вул. Будьоного відремонтували зливних решіток.

«Співробітники підприємства щодня очищають дороги, територію поблизу зупинок громадського транспорту, а також пішохідні переходи та тротуари від сторонніх предметів і сміття», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі дорожники усувають ямковість на дорогах за допомогою бруківки. Роботи виконують в першу чергу на найбільш уражених ямковістю ділянках.

 
Коментарі (0)