ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Запоріжжі вибоїни на дорогах закладають бруківкою

У Запоріжжі вибоїни на дорогах закладають бруківкою

У Запоріжжі дорожники усувають ямковість на дорогах за допомогою бруківки. Роботи виконують в першу чергу на найбільш уражених ямковістю ділянках.

У Запоріжжі ліквідовують ямковість на дорогах за допомогою бруківки. Роботи виконуються в першу чергу на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Дорожники відзначають, що ця технологія ефективніша, ніж асфальтове покриття, адже може бруківка прослугувати 10 років. Крім цього, усувати ямковість бруківкою можна навіть при мінусовій температурі.

«Ремонтні роботи розгорнулися на мостах Преображенського. Щоб не створювати пробки, на такому жвавому ділянці, не доставляти незручності городянам, комунальники працюють у нічний час. Тут також застосовується бруківка. Планується відремонтувати ділянки дорожнього полотна мостів загальною площею близько 120 кв. м. Роботи на завершальному етапі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, комунальники Луганська закладають вибоїни на дорогах бруківкою. Складні економічні, а також погодні умови поки не дозволяють працівникам укладати асфальтобетон.

 
Коментарі (0)