ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові – черговий «транспортний казус»

У Львові – черговий «транспортний казус»

Сьогодні отримано відповідь від перевізника. У ній зазначено, що «технічні параметри низькопідлогових автобусів «MAN» не дозволяють здійснити заїзд на вул. Дорога Кривчицька»

26 квітня у Львові за результатами зустрічі з ініціативною групою мешканців Дороги Кривчицької щодо функціонування автобусного маршруту №18 управлінням транспорту і зв'язку направлено до перевізника, що обслуговує цей маршрут (ТзОВ «Фіакр-Львів»), листа з проханням повернути функціонування маршруту до режиму роботи без трансферного квитка.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Сьогодні отримано відповідь від перевізника. У ній зазначено, що «технічні параметри низькопідлогових автобусів «MAN» не дозволяють здійснити заїзд на вул. Дорога Кривчицька».

«До управління почали надходити численні скарги мешканців з вул. Личаківська, вул. Стрийська, вул. Володимира Великого, вул. Виговського, вул. Городоцька, вул. Сяйво та вул. Суботівська щодо повернення комплектації цього маршруту до попереднього типу автобусів малої пасажиромісткості. Мешканці в категоричній формі не сприймають цю дію і вимагають залишити на маршруті автобуси з низьким рівнем підлоги великої пасажиромісткості, мотивуючи це значно вищим рівнем комфортності та безпеки перевезень», - поінформували в управлінні транспорту та зв’язку.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)