ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Львові борються з залишеними у недозволених місцях автівками

У Львові борються з залишеними у недозволених місцях автівками

У зв’язку з функціонуванням окремої смуги для руху громадського транспорту, посилено роботу евакуаторів на пр. Свободи. Відтак, водіїв закликають врахувати це та не паркувати автомобілі у недозволених місцях.

Вчора працівники «Львівавтодору» евакуювали п’ять машин з проспекту Свободи. Це пов’язано з функціонуванням окремої смуги для руху громадського транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, водіїв закликають не паркувати автомобілі у недозволених місцях.
 
«Вчора з проспекту Свободи ми евакуювали п’ять машин, які були припарковані на окремій смузі для руху громадського транспорту. Сьогодні там чергує представник ДАІ. Є проблема, що туди заїжджають машини, які привозять товари в заклади торгівлі. В таких випадках автобусам доводиться  виїжджати за делініатор», – пояснив провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак.
 
Евакуатор переміщує транспортний засіб, який не правильно припаркований, на штрафний майданчик, що знаходиться за адресою: вул. Конюшинна, 13.
 
Нагадаємо, на пр. Свободи на ділянці від вул. Городоцької до вул. Гнатюка влаштували окрему смугу для руху громадського транспорту.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  львівські комунальники тимчасово призупинять подачу теплоносія. Це дозволяють зробити погодні умови - у Львові підвищилася температура зовнішнього повітря.
 
Коментарі (0)