ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ Львові бракне коштів на будівництво доріг

У Львові бракне коштів на будівництво доріг

Львову заборгували кошти, які мали б бути спрямовані на будівництво інфраструктурних об’єктів. Не проплаченими залишаються 6 мільйонів гривень.

Казначейство не проплачує кошти Львову на будівництво транспортного вузла біля церкви Анни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, за словами директора «ЛСБМУ-1» Ігоря Булика, не проплачено 6 млн грн.

 «На сьогодні роботи тривають, на вул.Шевченка потрібно ще влаштувати бруківку, поставити трамвайні колії, влаштувати контактну мережу.

Тротуари, велодоріжки мабуть робитимемо вже наступного року», - розповів Ігор Булик.

Нагадаємо,транспортний вузол на перехресті вулиць Городоцької – Шевченка будують, аби розвантажити існуюче перехрестя вулиць Городоцької  – Шевченка і максимально підвищити пропускну здатність автотранспорту та міського електротранспорту.

Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, роботи здійснює генпідрядник – ПАТ «ЛСБМУ-1».

Відповідно до завдання та проектування будівництво здійснюється з виділенням 2-х пускових комплексів: перший – вул. Городоцька (від вул. Замкненої до вул. Шевченка); другий – вул. Шевченка (від вул. Городоцької до проектованого проїзду і проектований проїзд).

Відповідно до угоди, вартість робіт складає 20 млн 897 тис. грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, казначейство заборгувало Львову понад 71 млн грн.. Гроші не поступають на проплату перевізникам за пільгове перевезення пасажирів.

 
Коментарі (0)