ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові бракує бюджетних коштів

У Львові бракує бюджетних коштів

Казначейство не проплачує Львову понад 71 млн грн.. Гроші не поступають на проплату перевізникам за пільгове перевезення пасажирів.

На сьогодні непроплати казначейства за рахунками Львівської міської ради складають 71 млн 246тис. грн. З них 39 млн грн не проплачуються вже понад один місяць. Зокрема, не проплачує казначейство і кошти перевізникам, які надійшли як державні субвенції за пільгове перевезення пасажирів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«З державного бюджету надійшло 1,3 млн грн субвенції для перевізників за пільгові перевезення пасажирів. Платіжка була зареєстрована у казначействі 25 жовтня. Станом сьогодні на ранок тільки одному з п’яти перевізників проплатили кошти - компанії «Фіакр», яка отримала 215 тис. 196 грн», - зазначили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше державна казначейська служба у Львові не виконувала платіжних доручень районних адміністрацій та управління капітального будівництва, призначених на ремонт та реконструкцію доріг, на суму понад 7,3 млн грн.

 
Коментарі (0)