ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Львові некомунальні будинки чекають на тарифи

У Львові некомунальні будинки чекають на тарифи

Відповідно до рішення виконкому ЛМР ДП ЖЕД «Експрес-62» ПАТ «БУ-62» протягом 2-х місяців з дня введення у дію цього рішення переукласти з власниками квартир будинків (житлових приміщень у гуртожитку).

Підприємства, що обслуговують будинки некомунальної власності, продовжують звертатись за погодженням тарифів на компослуги.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зокрема, погоджено тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для ДП ЖЕД «Експрес-62».

Рішенням виконавчого комітету ЛМР від 16.03.2012 р. дочірньому підприємству житлово-експлуатаційної дільниці «Експрес-62» приватного акціонерного товариства «БУ-62» погоджено тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій за 7-ма адресами.

Відповідно до рішення виконкому ЛМР ДП ЖЕД «Експрес-62» ПАТ «БУ-62» протягом 2-х місяців з дня введення у дію цього рішення переукласти з власниками квартир будинків (житлових приміщень у гуртожитку), нежитлових приміщень у гуртожитку договори на послуги з утримання будинку та прибудинкової території відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 № 529 «Про затвердження типового договору на надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)