ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Львові підбивають підсумки комунального року

У Львові підбивають підсумки комунального року

Впродовж 2013 року комунальними бригадами Львова вдалося виконати ряд масштабних робіт, які покращують якість теплопостачання. Зокрема, роботи були виконані на тепломережах міста та на ТЕЦ-1.

У Львові цього року вдалося заміни більше 15 км трубопроводів теплових мереж (за 11 місяців 2013 року), завершити капітальний ремонт парового котла №8 на ТЕЦ-1 та добудувати і ввести в експлуатацію ІІ-й тепловивід від ТЕЦ-1, будівництво якого зупинилося ще в 1993 році. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, згідно зі схваленою НКРЕ Інвестиційною програмою для ТЕЦ-1 на 2013-ий рік, було передбачено 14,3 млн грн.

Окрім того, відремонтовано теплову ізоляцію на трубопроводах. Виконано ремонт перекриття будівлі ТЕЦ-1, де розміщені котли ВК ст. №3 і ВК ст. №4.

Зазначається, що за бюджетні кошти виконано реконструкцію котельні на вул. Лемика, 30.

За ремонтний період було витрачено більше 30 млн грн власних коштів ЛМКП «Львівтеплоенерго», які підприємство отримує впродовж року завдяки двоставковому тарифу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, окрім того, цьогоріч у Львові замінили 13 км водопровідних та каналізаційних мереж. Водночас упродовж 2006-2013 років у Львові з’явилося понад 200 км нових водогонів.

 
Коментарі (0)