ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові перекриватимуть рух транспорту

У Львові перекриватимуть рух транспорту

Завтра львів’ян попереджають про ситуативне перекриття руху транспорту. Це пов’язано з велозаїздом, який проходитиме з 11:00 до 13:00.

Завтра з 11:00 до 13:00 у Львові запроваджуватимуть ситуативне перекриття руху транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Завтра, у зв’язку з велозаїздом, у місті буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом руху велосипедної колони», – йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, стартує заїзд вулицями Львова – об 11:00, і триватиме до 13:00. Маршрут: проспект Свободи, вул. Беринди, пл. Ринок, вул. Руська, вул. Підвальна, вул. І. Франка, вул. Зелена, вул. Сихівська, проспект Червоної Калини, вул. Хуторівка, вул. Наукова, вул. Кульпарківська, вул. Антоновича, Митрополита Андрея, вул. Сєченова, вул. Городоцька, проспект Свободи.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львівське міське комунальне підприємство «Львівтеплоенерго» зайвий раз отримало з держбюджету майже 3 мільйони гривень. Посадові особи компанії завищили суму заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплопостачання, які надавали населенню.
 
Коментарі (0)