ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Львові подаватимуть воду за графіком кілька днів

У Львові подаватимуть воду за графіком кілька днів

У одному з районів Львова ввели графік подачі води. Зокрема, водопостачання буде здійснюватись лише в ранкові та вечірні години. Окрім того, у передмісті взагалі воду відключили до завтрашнього вечора.

У Личаківському районі Львова сьогодні та завтра водопостачання буде здійснюватись за графіком. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зазначається, що введення графіка подачі води зумовлено проведенням робіт із заміни аварійної ділянки магістрального водогону діаметром 1000 мм «Винники-Довга» в районі вул.Забава у м.Винники.

Відтак, водопостачання у будинках мешканців району буде здійснюватись в час з 6:00 до 9:00 та з 18:00 до 21:00.

Окрім того, у місті Винники воду відключили до 20:00 25 лютого.

«Ми будемо виконувати великий обсяг робіт: міняти гостроаварійний трубопровід, який забезпечує подачу води з водозабору «Плугів» до споживачів Личаківського району. Буде задіяно максимальна кількість техніки та робітників, щоб виконати роботу якомога швидше. Однак, без припинення водопостачання тут не обійтися», - заявили в міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, з березня в Україні почнуть діяти нові підвищені тарифи на електроенергію. Це третє здорожчання світла, починаючи з весни минулого року. Окрім того, у цьому році наступне підвищення тарифів відбудеться восени.

 
Коментарі (0)