ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Львові розпочався опалювальний сезон

У Львові розпочався опалювальний сезон

Станом сьогоднішній ранок 108 закладів гуманітарного блоку Львова вже отримують опалення. «Львівтеплоенерго» подає опалення до 80, «Залізничнетеплоенерго» — до 28.
Станом сьогоднішній ранок 108 закладів гуманітарного блоку Львова вже отримують опалення. «Львівтеплоенерго» подає опалення до 80, «Залізничнетеплоенерго» — до 28. Однак це є динамічний процес. Тобто заявки від керівників цих закладів надходитимуть й надалі, тому кількість установ, де вже тепло, буде збільшуватись. 
 
Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.
 
«У зв’язку зі зниженням температури, з 4 жовтня розпочався опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури. Теплопостачальні підприємства подають теплову енергію на підставі письмових звернень керівників цих закладів.
 

Щодо житлових будинків ми на 100% готові подавати теплоносій. Буде прийнято рішення залежно від погодних умов — тобто коли протягом трьох діб середньодобова температура буде +8°С. За таких умов буде прийнято рішення про початок опалювального сезону", — говориться у повідомлені ЛМР. 

 
Коментарі (0)