ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Львові відбувся перерозподіл держсубвенцій на ремонт житлових будинків

У Львові відбувся перерозподіл держсубвенцій на ремонт житлових будинків

У зв’язку із блокуванням рахунків департаменту житлово-комунального господарства розпорядником державної субвенції, що надійшла у розмірі 2 400 тис. грн., вирішено визнати департамент фінансової політики, а не департамент житлово-комунального господарства

Сьогодні, під час засідання сесії ЛМР, було затверджено зміни до міського бюджету м. Львова на 2012 р., інформує прес-служба ЛМР.

 «1 931 тис. грн. було вирішено виділити із загального фонду за рахунок вільного залишку коштів для департаменту житлово-комунального господарства для розблокування рахунків, які заблоковані відповідно до рішень судів.

Також у зв’язку із блокуванням рахунків департаменту житлово-комунального господарства розпорядником державної субвенції, що надійшла у розмірі 2 400 тис. грн., вирішено визнати департамент фінансової політики, а не департамент житлово-комунального господарства.

Для виділення державної субвенції 1 200 тис. грн. на ремонт квартир і житлових будинків інвалідів війни та осіб, що мають заслуги перед Батьківщиною, перенести із загального фонду у бюджет розвитку.

Крім того, вирішено виділити 170 тис. грн. із бюджету розвитку у статутний фонд Інституту міста для виплати заробітної плати і 1 млн грн. для ЛКП «Львівелектротранс» для ремонту рухомого складу», - зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Сьогодні ж під час сесії було затверджено звіт про виконання міського бюджету м. Львова за 2011 рік.

 

Ольга Туча

 
Коментарі (0)