ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Львові відремонтували дороги

У Львові відремонтували дороги

У Львові завершено більшість робіт з ремонту проїжджих частин та тротуарів. Наразі триває ремонт лише кількох об’єктів в центрі міста та попередньо запланований поточний ремонт.

У Львові станом на кінець жовтня, завершена більша частина робіт з ремонту доріг та облаштуванню тротуарів. Наразі триває ремонт кількох окремих об’єктів в центральній частині міста, а також попередньо запланований поточний ремонт шляхової мережі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Так, у Сихівському районі вже завершені практично всі основні роботи по ремонту об’єктів, що були у титульному списку на 2014 рік. Серед них - вул. Антонича, вул. Угорська, вул. Навроцького та вул. Сихівська. 
 
У Залізничному районі сьогодні планується звершення ремонту тротуару по вул. Кульчицької, а за два дні - ремонту вул. П`ясецького. 
 
У Личаківському районі основним завершеним об’єктом є вул. Кривчицька Дорога, наразі на залишок коштів проводиться ремонт тротуарів на цій ділянці. Також тротуари вже облаштовані  на ділянках по вулицях Шафарика, Пасічній, Шота Руставелі, Зеленій та Личаківській. 
 
У Галицькому районі триває ремонт вул. Куліша. Також цього тижня розпочнеться облаштування кільця та ремонт  вул. Джерельної, який планують завершити до кінця листопада. 
 
У Франківському районі завершили роботи з ремонту внутрішньоквартального проїзду на  вул. Кульпарківській та облаштування тротуару на вул. Науковій. 
 
У Шевченківському районі вже відремонтовано  ділянки доріг загальною площею 21 тис. кв. м.  Крім того, проводиться поточний ремонт всієї шляхової мережі. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», зима на носі, а «Укравтодор» ще до неї не готовий. За словами тамтешнього керівництва, через недофінансування бракує не лише посипкових матеріалів, але й палива для спецтехніки.
 
Коментарі (0)