ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Львові встановлюють нові каналізаційні люки

У Львові встановлюють нові каналізаційні люки

«Львівводоканал» замінює пошкоджені та неналежно закриті люки. Загалом протягом 2014 року їх встановили більше шести сотень.

У Львові замінили пошкоджені та неналежно закриті каналізаційні люки. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

За інформацією прес-служби, загалом, упродовж січня-серпня цього року комунальники встановили 683 люки на каналізаційних та водопровідних колодязях.
 
«Щодня ми встановлюємо нові люки на місці пошкоджених та неналежно накритих колодязях. Пластикові люки встановлюємо на газонах, чавунні – на дорогах та тротуарах. Пластикові люки дешевші, але мають свої недоліки. Якщо їх встановити десь у сквері або тихому дворі – не страшно. Але якщо на проїжджій частині дороги, то автомобілі розіб’ють їх набагато швидше, ніж металеві», – відзвітували у «Львівводоканалі».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові скаржаться на часті випадки крадіжок металевих решіток дощоприймачів. Звернення в міліцію не призводять до затримання зловмисників. Тому міський голова Львова буде чітко стояти на позиції створення муніципальної міліції.
 
Коментарі (0)