ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові введуть обмеження для руху автотранспорту

У Львові введуть обмеження для руху автотранспорту

Завтра на кількох вулицях Львова заборонять рух автотранспорту. Це пов’язано з похороном політв’язня радянських часів - Стефанії Шабатури.

Завтра у Львові для транспорту перекриють вул. В. Винниченка, вул. Підвальну, пл. Митну, вул. Пекарську та вул. І. Мечникова. Це пов’язано проведенням пішої поминальної ходи для вшанування пам’яті політв’язня Стефанії Шабатури. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Містом йтиме піша поминальна хода для вшанування пам’яті політв’язня Стефанії Шабатури. З 11:00 до 12:00 год. на вул. В. Винниченка, вул. Підвальній, пл. Митній, вул. Пекарській, вул. І. Мечникова буде перекритий рух транспорту», – йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, сьогодні о 19:00 відбудеться Парастас у церкві Стрітення Господнього (вул. Винниченка, 30). Чин похорону у цьому ж храмі відбудеться завтра о 10:00 год. Опісля, об 11:30, йтиме піша хода з церкви на Личаківське кладовище. Чин похорону на Личаківському кладовищі на Полі почесних поховань відбудеться о 12:00.
 
Стефанія Шабатура – багаторічний політв’язень радянських часів, член Української Гельсінської групи. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», студенти Львова, що проживають в університетських гуртожитках, скаржаться на графікове водопостачання. У водоканалі кажуть – воду подають цілодобово, а обмеження вводять в адміністраціях вишів.
 
Коментарі (0)