ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Львові взялися за картовий ремонт доріг

У Львові взялися за картовий ремонт доріг

На одній з вулиці Львова комунальники почали приводити до ладу дорожнє покриття. Там працівники влаштували картовий ремонт. Такі ж ремонтні роботи плануються на ще декількох вулиць міста.

На вул. Олени Степанівни провели картовий ремонт дорожнього покриття. Працівники лагодили дорогу на ділянці від вул. Залізничної до вул. Братів Міхновських. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Окрім того, наразі комунальники закінчують картовий ремонт на вул. Баштанній. До речі, у Залізничній районної адміністрації повідомили, що на вул. Каховській, 8 наразі влаштовують щебеневу основу під асфальтування. «Уже влаштовано 220 метрів  бордюрного каменю, також там було влаштовано водовідведення, зокрема, встановили 4 дощоприймачі» ,– йдеться в повідомленні.
 
Цього року Залізничній районній адміністрації з міського бюджету на поточний ремонт доріг виділили 1 млн 100 тис. грн., субвенцій з державного бюджету – 747 тис. грн, та зі спецфонду з державного бюджету – 1 млн 850 тис. грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні була перекрита для руху транспорту ділянка дороги на вул. Глибокій, 19. Це пов’язано з проведенням робіт з ремонту аварійної каналізаційної мережі. 
 
Коментарі (0)