ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові затягують з будівництвом трамвайної лінії на Сихів

У Львові затягують з будівництвом трамвайної лінії на Сихів

Наразі неможливо продовжувати будівництво трамвайної колії на Сихів. У цьому винна погана погода. Тому взятися до роботи комунальники зможуть лише на початку весни.

У Львові планують відновити будівництво трамвайної колії на Сихів на початку весни. Наразі роботи проводити неможливо через несприятливі погодні умови. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«Зараз ми не працюємо через погодні умови, адже для роботи по розбудові колії потрібна плюсова температура. Зараз, до березня, займаємося документацією, вносимо в неї деякі корективи та правки. В березні плануємо відновити діяльність про проекту «Трамвай на Сихів», - повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
 
Нагадаємо, вкінці 2014 року будівництво трамвайної колії на Сихів було виконане на 30%.
 
Будівництво трамвайної колії до найбільшого населеного житлового масиву Львова планувалося закінчити до 2015 року, проте через необхідність побудови колектора, завершення будівництва затягнеться ще на рік, а саме до кінця 2015.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Львові тривають ремонтно-відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі. Тож до травня містянам обіцяють позбутися нечистот, що витікають на поверхню.
 
Коментарі (0)