ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЛьвів позбудеться стічних нечистот

Львів позбудеться стічних нечистот

У Львові тривають ремонтно-відновлювальні роботи на каналізаційному колекторі. Тож до травня містянам обіцяють позбутися нечистот, що витікають на поверхню.

У Львові тривають ремонтні роботи на каналізаційному колекторі. На його відновлення було виділено 1,7 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Цей колектор пролягає через Лисиничі та транспортує стічні води з Винників, Лисиничів та Підбірців. Однак, наразі трубопровід перебуває в аварійному стані.

Так, в декількох місцях прориву труби нечистоти витікають на поверхню, що приводить до забруднення грунтів та поширенню неприємного запаху. Тож, для усунення проривів комунальникам потрібно замінити близько 2 км трубопроводів.

«Ми взяли колектор на свій баланс, а з міського бюджету виділили для ремонту 1,7 млн грн. Необхідно прокласти 2 км нових трубопроводів. Найскладніша робота нас очікує навесні, коли доведеться міняти труби під залізничною колією. При умові вчасного фінансування, сподіваємося все завершити до кінця травня», - зазначили у «Львівводоканалі».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах «Міськводоканал» та «Сумитеплоенерго» підписали угоду, яка врегулює механізм забезпечення сумчан послугами з водопостачання. Завдяки цьому, з січня 2015 року водоканал припиняє нарахування за гарячу воду.

 
Коментарі (0)