ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Львові з’явиться зупинка для людей з особливими потребами

У Львові з’явиться зупинка для людей з особливими потребами

У Львові для людей з особливими потребами облаштують зупинку громадського транспорту. Зокрема, територію вже почали облаштовувати тактильною плиткою, щоб зупинка буда доступною для незрячих громадян.

У Львові облаштують першу зупинку громадського транспорту для людей з обмеженими можливостями. Реалізувати проект планують на вул. Чернівецькій. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Вартість облаштування зупинки складає майже 100 тис. гривень. Ці кошти будуть виділені зі міського бюджету. Роботи з облаштування зупинки пристосованої для людей з особливими потребами вже розпочалися.

«Відповідне рішення було прийняте на Комітеті з доступності міського середовища у м. Львові. Досвід в облаштуванні такої зупинки ми запозичили в Європі. Це перша зупинка у місті, яка буде облаштована у тактильній плитці, призначеній для забезпечення доступності незрячим людям», - сказав начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора деякі харківські трамваї курсували за зміненими маршрутами. Це пов'язано зі знесенням аварійного дерева по вул. Шевченка.

 
Коментарі (0)