ГоловнаНовини ЖКГУ Львові змінили маршрут міського автобуса №54

У Львові змінили маршрут міського автобуса №54

Від сьогодні, 20 травня 2011 року, у Львові курсуватиме міський маршрут №54 до мікрорайону Рясне-2.Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ЛМР.«Цей маршрут організовано для старших людей, чи тих, кому важко пересуватися. Щоб людям не доводилося йти пішки до Рясне-1», - поінформували в

Від сьогодні, 20 травня 2011 року, у Львові курсуватиме міський маршрут №54 до мікрорайону Рясне-2.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ЛМР.

«Цей маршрут організовано для старших людей, чи тих, кому важко пересуватися. Щоб людям не доводилося йти пішки до Рясне-1», - поінформували в департаменті житлового господарства та інфраструктури.

Як розповіли у департаменті, маршрут № 54 курсує з Рясне-2 по об'їзній дорозі і до приміського вокзалу. «Автобус №54 курсує з вул. Щурата до Рясне-1 по об'їзній дорозі. На час закриття ділянки вул. Шевченка на ремонт вдалось досягти домовленості з перевізником, щоб автобуси 54-го маршруту курсували до Рясне-2 по об'їзній дорозі. Але маршрут тимчасово закоротили до приміського вокзалу. Перевізник склав новий графік руху. Інтервал руху автобусів складає 15-20 хв.», - повідомив начальник відділу транспорту управління транспорту та зв'язку міськради Іван Радь.

Нагадаємо, що на час закриття на ремонт вул. Шевченка на ділянці від вул. Величковського до шляхопроводу, транспорт курсує через села Бірки та Брюховичі. «Приміські автобуси їздять за такою схемою. Для міського транспорту, а саме для маршрутів №№3, 21, 28, 47 та 65 було прийнято рішення тимчасово їхати тільки до Рясне-1», - зазначив Іван Радь.

Крім того, каретам швидкої допомоги та пожежним машинам дозволять їхати по вул. Шевченка у Рясне-2.

Уже з 29 травня рух на ділянці від вул. Величковського до шляхопроводу буде відновлено.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням необхідних робіт.

 
Коментарі (0)