ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Одеській області «закриють» дорогу

У Одеській області «закриють» дорогу

Одну з доріг Одеської області закриють для руху всіх видів автомобільного транспорту. Це пов’язано з руйнуванням плит на мосту через протоку р. Дністер.

У Одеській області з 13 до 18 лютого перекриють автомобільну дорогу сполученням Одеса-Рені на 52-53 км для всіх видів транспорту. Обмеження руху спричинене аварійною ситуацією на мосту через протоку р. Дністер. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державного агентства автомобільних доріг.

На мосту було виявлено руйнування плит прогонної будови мосту над 3-ю та 9-ю проміжними опорами.

«Об’їзд ділянки ремонту на зазначений період буде здійснюватись через смт Затоку, м. Білгород.-Дністровський по автодорогах: М-05-01 Обхід м. Одеса з виїздом на а/д Р-70 Одеса – Б.-Дністровський – Монаші – до М-15;  Т-16-25 КПП «Кучургани» – Біляївка – Маяки – Овідіополь з виїздом на а/д Р-70 Одеса – Б.-Дністровський – Монаші – до М-15; Р-72 КПП «Старокозаче» – Б.-Дністровський з виїздом на а/д Р-70 Одеса – Б.-Дністровський – Монаші – до М-15», - йдеться у повідомленні «Укравтодору».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Полтавській області відучора перекрили рух вантажівок на кількох ділянках автомобільного шляху регіону. Це пов’язано руйнуванням дорожнього покриття.

 
Коментарі (0)