ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ львівських дворах наведуть лад

У львівських дворах наведуть лад

У Львові цього року планують облаштувати 4 внутрішні двори, які знаходяться у центрі міста. Левову частку фінансування надасть Німецьке товариство міжнародного співробітництва.

У Львові цього річ планують впорядкувати 4 двори у центрі міста за адресами вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3, вул.Кониського, 3-5, вул.Мулярській, 7 та на вул.Газовій, 6. Ремонтні роботи розпочнуться вже влітку. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Покращувати благоустрій міських дворів у Львові будуть за Програмою сприяння благоустрою внутрішніх дворів. Відтак, фінансування цього проекту буде здійснюватись за схемою: Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) – 90%, мешканці – 10%, але не більше, ніж по 1 тис. грн з квартири.

«У 2014 р. було проведено роботи з впорядкування внутрішніх дворів будинків на вул. Наливайка, 17, вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10. Висадку рослин та встановлення елементів благоустрою в двориках на вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10 буде проведено в цьому році», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на одній зі столичних вулиць частково замінили перила. Примітно, що тепер на нержавіючих поручнях можна побачити вигравірувані тексти українських письменників.

 
Коментарі (0)