ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ маршрутках Києва впровадили безготівкову оплату проїзду

У маршрутках Києва впровадили безготівкову оплату проїзду

У Києві у маршрутних таксі на деяких маршрутах з'явилася можливість безготівкової оплати проїзду через спеціальний мобільний додаток Термінал, повідомляє прес-служба ПриватБанку

 

 

У Києві у маршрутних таксі на деяких маршрутах з'явилася можливість безготівкової оплати проїзду через спеціальний мобільний додаток Термінал, повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Безконтактні платежі доступні у 20 автобусах маршруту №368 Контрактова – Боярка, 18 автобусах маршруту №820 Контрактова – Вишневе, 10 автобусах маршруту №805 Вокзальна – Вишневе.

Термінал працює для Android та iPhone.

Повідомляється, що пасажир може сплатити за проїзд через додаток Термінал за допомогою банківської картки або пристрою з NFC-чіпом.

Термінал можуть використовувати не лише перевізники, а й інші підприємці.

Нагадаємо, у міському транспорті Львова почав діяти е-квиток. Наразі у Львові право на пільговий проїзд надається лише власникам картки Леокарт, але є виняток: учасники бойових дій на підставі своїх посвідчень зможуть їздити безкоштовно.

Раніше повідомлялося про плани влади підняти ціну за проїзд у громадському транспорті Києва з 8 до 30 гривень, але відразу з'явився коментар департаменту транспортної інфраструктури КМДА, в якому запевнили, що до завершення військового стану підвищення ціни не буде.

 

 

 

 

 
Коментарі (0)