ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Маріуполі без світла залишились десятки будинків

У Маріуполі без світла залишились десятки будинків

У Маріуполі без електроенергії залишилися десятки будинків. Знеструмлення аргументують виходом з ладу трансформаторної підстанції, що і живила електроенергією будинки.

У Маріуполі з вчорашнього вечора без електроенергії залишилися десятки житлових будинків. Причиною знеструмлення є вихід з ладу трансформаторної підстанції, яка і подавала електрику жителям, повідомляє «0629».

В переважній більшості, знеструмленими залишаються будинки на Комсомольському бульварі,  в яких встановлені електроплити.

«Ми опинилися в блокаді, адже якщо немає світла, то і відключають гарячу воду, а іноді і опалення. З холодильника викинули всі салати, що залишилися до Нового року, припадає дітей годувати всухом'ятку, так як газових плит в наших будинках немає», - говорить місцева жителька Ольга.

Відновити електроенергію обіцяють найближчим часом.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Російська Федерація та Україна підписали договір про поставки електроенергії на територію анексованого Криму. Контракт гарантує безперебійне постачання електроенергії з України до Криму.

 
Коментарі (0)