ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Мелітополі провели комплексний благоустрій вулиці Героїв України

У Мелітополі провели комплексний благоустрій вулиці Героїв України

В цьому році в Мелітополі здійснено комплексний благоустрій вулиці Героїв України. Було відновлено та відремонтовано інженерні мережі.
В цьому році в Мелітополі здійснено комплексний благоустрій вулиці Героїв України. Було відновлено та відремонтовано інженерні мережі, повідомляє прес-служба ТД «Євротрубпласт».
 
За інформацією міського голови Сергія Мінько на реконструкцію цієї ділянки витрачено 8 мільйонів гривень коштів області. Також 800 тисяч на цей проект було виділено з міського бюджету.
 
Директор КП «Водоканал» Сергій Немченко розповів, що співробітники підприємства провели реконструкцію зношеного ж / б каналізаційного колектора. Старі поїдені газовою корозією труби замінили на пластикові. На ділянці понад 300 м були прокладені поліетиленові двошарові гофровані труби Корсис діаметром 400 мм з кільцевою жорсткістю SN8. Невелика вага цих труб, а також їх монтаж без використання зварювального устаткування дозволили істотно скоротити час і вартість виконання робіт. Гофровані профіль труб КОРСІС обумовлює їх високу кільцеву жорсткість, що дозволяє ефективно використовувати їх під проїзною частиною з інтенсивної автомобільної навантаженням. Завдяки ідеально гладкої внутрішньої поверхні труб КОРСІС процес транспортування стоків буде оптимізований, а висока стійкість поліетилену впливу газової корозії надалі виключить аварійні ситуації на цій ділянці.
 
Також компанія «Мелітопольські теплові мережі» оновила на цій ділянці близько 500 м труб теплотраси і встановила два нових компенсатора і запірну арматуру.
 
Міський голова Сергій Мінько відзначив, що така об'ємна, витратна і технологічно складна робота - це хороший приклад господарського ставлення до ресурсів, якими володіє місто.
 

Поставку труб для реконструкції каналізаційного колектора здійснили фахівці Запорізького регіонального структурного підрозділу ТД «Євротрубпласт». 

 
Коментарі (0)