ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ Миколаєві мороз «не випустив» маршрутки на дороги

У Миколаєві мороз «не випустив» маршрутки на дороги

Міський голова не забув згадати, що в місті робиться все, щоб не випускати великі автобуси на маршрути.

Майже 30% маршруток у Миколаєві не вийшли на маршрути - вони не завелися, бо старі. Про це сказав міський голова Володимир Чайка.

Міський голова не забув згадати, що в місті робиться все, щоб не випускати великі автобуси на маршрути. Хоча, як каже мер, люди таку ініціативу підтримують. Підтримують керівники вузів, тому що місто готове, щоб студенти їздили в цих автобусах за 50% вартості.

«Тобто, якщо сьогодні в маршрутці вартість по 2, 25 грн, у великих автобусах, які ми хочемо запустити з Корабельного району на Намив і з ж-д вокзалу в Північний, 1,25 грн, то студенти б платили ще менше і їздили б в людських умовах», - розповів мер.

Так само Чайка сказав, що з ним на зв'язок вийшов заступник міського голови Херсона, вони готові забрати ці автобуси. І одесити вже виявляють до них інтерес. І це зрозуміло: якщо тут їм не дадуть працювати, вони ж не будуть стояти. Тим більше, що з Німеччини своїм ходом йдуть ще 5 таких автобусів.

«Я розумію, що треба дбати про підприємців-перевізників. А про пасажирів хіба думати не треба?», - задається риторичним питанням Чайка.

Нагадаємо, що Роман Васюков, Артем Іллюк і губернатор Круглов виступають проти запуску в Миколаєві містких автобусів «гармошок». Основний аргумент проти нового транспорту - домовленості з транспортною компанією, яка надає автобуси, укладених з порушеннями закону.

Джерело - Ніквесті

 
Коментарі (0)